X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Huis, tuin en wonen" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De badkamerverbouwing deel 4

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Sjax Sjax Auteur op infoyo sinds
12 Januari 2010


Bekijk het profiel van Sjax
Datum: 17-04-2011
Auteur: Sjax
Hier al weer het 4e deel van de badkamerverbouwing. Een real life soap serie die je beslist moet volgen als je zelf ook plannen hebt om je badkamer te verbouwen.

De stand van zaken

De klusser is nu 1 week bezig geweest in mijn badkamer. Het is een goede, harde , nette werkman. Zonder de bekende bouwvakkersspleet en zonder Nederlandsstalige muziek.
De badkamer was in 1 dag veranderd in een kale ruimte van ong 2,5 bij 2,5 meter.Het bad, de wc, de wastafel, de inbouwkast  en de radiator waren eruit gehaald en afgevoerd naar de sloop. Ook het oude schrootjesplafond ( echt jaren 70 nog) is er eindelijk uit. Eronder zit een rumte voor de elektra en je kijkt zo op de onderkant van het schuine dak.

Zonder douche is het natuurlijk wel even behelpen. Een teiltje met warm water is echter ook prima en als ik wil kan ik bij diverse buren douchen. Daar hoort dan wel een sociaal gesprek bij en daar heb ik meestal geen tijd voor ( of ik wil daar geen tijd voor nemen)
Wat wel lastig is is dat ik nu boven geen wastafel meer heb en dus ook geen water. Wil ik de waterbakken van de katten vullen met vers water dan moet ik naar beneden en weer naar boven. Planten water geven idem. Ook lastig is is dat ik boven geen wc meer heb. Beneden gelukkig wel, maar die gebruikte ik eigenlijk nooit. Dat was meer een oslagruimte.

De rest van de week is gebruikt om de tegels zoveel mogelijk weg te halen. Dat is op de vloer prima gelukt, maar op de muur zaten ze zo enorm vast in het beton dat er nu een voorzetwandje gezet gaat worden om die vevolgens te gaan betegelen.  Dat scheelt veel stucwerk.

Het leggen van de waterleidingen ( voor het grootste gedeelte netjes weggewerkt in de vloer en in de muur) is ook klaar.
De electriciteitsdraden zijn ook aangebracht. De kklusser was verbaast dat ik geen spotjes wilde. Iedereen wil schijnbaar spotjes hebben. Nou ik niet, ik ben origineel en doe wat ik mooi vind en niet wat men mooi vindt. Ik heb gekozen voor een lamp aan het plafond en een lamp boven de wastafel.

De vloer is voorzien van een nieuw doeucheputje ( nee, geen goot. Dat vind ik niet mooi) en vervolgens glad gemaakt met cement en een egaliserende vloeistof. Dat ligt nu hard te worden.
Al met al is er hard gewerkt de eerste week en ben ik blij met de keuze voor deze klusser. Het gaat allemaal zoals ik dat wil en mijn huis is geen  grote rommelbende waar iedereen me voor waarschuwde.

Reacties op dit artikel
Mazaike, 2011-06-14
( 0 )

Komt er nog een deel 5? of is je badkamer nog niet klaar.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl