X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Huis, tuin en wonen" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Is exclusiviteit altijd duur?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 25-01-2010
Auteur: AnnaStaal
Het gaat er maar om wat je als exclusief ervaart. Een nieuw ontwerp van een bekende naam, daar zal je over het algemeen veel voor betalen. Maar het kan ook anders.


Exclusiviteit heeft te maken met het hebben van iets waar je niet half Nederland mee ziet en wat je mooi vindt. De mode bepaalt veel, maar je eigen gedachtegang over je kleding, woning tuin, kantoor etc. is zeker zo belangrijk. Je moet je er immers prettig in voelen en als dat iets is waar je niet half Nederland in ziet, dan moet je je daarop richten.

Iets waar je je prettig in en bij voelt en toch apart. Dat kan ook iets ouds zijn, bijvoorbeeld oude stoelen die door iemand, die ze niet meer mooi vond, bij het oud vuil zijn gezet. Als het houtwerk nog goed is en je vindt ze mooi, dan kan een nieuwe bekleding wonderen doen. Je hebt iets aparts waar je niet heel Nederland mee ziet en voor een heel betaalbare prijs. De inrichting van de tuin kan hetzelfde doorstaan, door te kijken wat je wilt, wat je mooi vindt, maar het niet per definitie in een van de grote tuincentra wilt komen. Want dan weet je zeker dat iedereen het heeft. Bijvoorbeeld de prieeltjes die je weer overal op ziet duiken, zijn natuurlijk te koop bij de tuincentra, maar zelf iets creŽren met geÔmpregneerd hout in combinatie met een mooie groenblijvende klimmer is en goedkoper en je weet dat je iets in je tuin hebt wat niet in grote aantallen langs de kassa van de tuincentra is gegaan.

Natuurlijk geldt dit ook voor kleding, een tweedehandswinkeltje of iets nieuws vanuit een grote keten, zelf ďbewerkenĒ. Maar waar het ook over gaat, je moet het lef hebben het te doen, te ondernemen en iets te maken wat helemaal naar je eigen smaak is, wat niet bij iedereen te zien is en een betaalbare prijs heeft. Je moet er een beetje creatief voor zijn, maar dan is exclusiviteit absoluut niet iets waar je alleen met een flinke beurs mee aan de slag kunt.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl