X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Huis, tuin en wonen" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Een plant als blikvanger

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 26-04-2010
Auteur: AnnaStaal
Er zijn veel mogelijkheden om een blikvanger in huis of in de tuin te zetten, maar vreemd genoeg zijn het niet de fraaie planten waar we dan aan denken.


Een kunstwerk kan in huis en in de tuin mooi staan, evenals een speciaal kastje of opvallende stoel. Talloze mogelijkheden om iets in een ruimte een blikvanger te laten zijn, maar te weinig denken we aan mooie planten of bomen. Inmiddels zien we de oude olijfboom steeds meer terug als blikvanger. De grote oude boom heeft grillige takken en valt altijd op in een tuin. Maar er zijn veel meer planten die het goed doen.

Natuurlijk kennen we de buxus die, op zich niet zo spannend is, maar als deze in een bepaalde vorm gesnoeid is, kan het plots een schitterende plant worden. Of een “dakje” maken van fraaie druivenstronken. Als je er d ruimte voor hebt, kan deze eenvoudige plant plot iets speciaals vormen. Zo ook de plataan die je als een dakje kan laten groeien en waar je met wat spots (die omhoog schijnen) een mooi geheel van kunt maken.

Binnen kunnen de nieuwe muurplanten een fraai schilderij vormen. Zoek planten bij elkaar die een fraai geheel kunnen vormen en durf te combineren. Een eenvoudiger manier is de letterlijk gebruiken voor kleine plantjes. Een leuke oude letterbak in een felle kleur die een goed contrast vormt met de groene planten, haalt je “kunstwerk”enorm naar voren.

Het belangrijkste zit ‘m in de creativiteit en te durven werken met iets levends als een plant. Daar is niets mis mee. Alleen bedenken dat planten onderhouden moeten worden, dan is het geen enkel probleem.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl