X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Huis, tuin en wonen" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Uw oude woning te koop zetten

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+4
  Goed artikel ( +4 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 05-10-2010
Auteur: Tane
Er zijn diverse dingen die u kunt doen voor een betere verkoop, wanneer u gaat verhuizen en uw oude woning te koop zet. U kunt een verkoopmakelaar inhuren, een interieurdesigner of zelfs complete verkoopteams. In de huidige economie is het echter lastig om een huis snel te verkopen en zult u misschien unieke dingen aan uw huis moeten toevoegen.

Uw oude woning verkopen

Huizen zijn het gemakkelijkst te verkopen wanneer ze schoon, netjes en vrij van rommel zijn. Ook is het gemakkelijker te verkopen als alle wanden een neutrale tint hebben. Er wordt vaak gesuggereerd om de muren gewoon weer wit te verven. Ook het gebruik van lichte, bijpassende kleuren bevorderen de verkoop van uw oude woning.

Als dit niet mogelijk is, zorg er dan voor dat uw muren in ieder geval schoon zijn. Verwijder alle rommel. Ook houtwerk is prima schoon te maken. Een goede schoonmaakbeurt geeft de kamers in uw oude woning meteen een andere uitstraling. Tijdens het weghalen van de rommel in uw oude huis, kunt u meteen beginnen met het inpakken van uw spullen als dit nog niet is gedaan.

Maak uw woning uniek en aantrekkelijk

Makelaars verzetten veel werk om een huis te verkopen, maar tenzij u in een gewilde buurt woont, zult u unieke dingen moeten doen om uw huis snel te verkopen. Sommige verkopers bieden bijvoorbeeld aan om een deel van de kosten die de woning geeft te betalen voor de koper. Tenzij u dus in een gewilde omgeving woont en een goede concurrerende vraagprijs hanteert, kan het wel een jaar duren voordat uw huis verkocht is.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl