X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Huis, tuin en wonen" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Verhuizen: de volgorde van het inpakken

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 09-10-2010
Auteur: Tane
De optimale volgorde voor het inpakken van spullen bij een verhuizing is gebaseerd op voorkeuren. Sommige mensen willen de spullen in de huiskamer als laatste inpakken. Anderen willen in twee ronden inpakken: één ronde om kleine spullen in te pakken en een volgende ronde voor de rest. Weer anderen pakken in zodra ze kunnen. Dit artikel geeft een rode draad voor het inpakken wanneer u gaat verhuizen.

De eerste stappen bij het inpakken

Een keuze maken van wat onbelangrijk is en al kan worden ingepakt, is een goede eerste stap. Nadat u de rommel in uw huis heeft verwijderd, enkele boeken en kleding heeft ingepakt, kunt u beginnen met het bepalen van een inpakschema. Daarbij moet u rekening houden met het eventueel opknappen van uw oude huis en reparaties die u moet verrichten. Wacht even met het inpakken van de spullen die u daarvoor nodig heeft. Spullen die u meteen kunt inpakken zijn boeken en DVD's.

Spullen die u in de laatste vier weken voor de verhuizing inpakt

Wanneer de boeken en DVD's zijn ingepakt, dan kunt u in de laatste vier werken voor uw verhuizing de spullen in uw slaapkamer, speelgoed en kleding inpakken. U kunt ervoor kiezen rigoureus in te pakken en alleen de benodigde spullen oningepakt te laten.

Spullen die u op de laatste dag inpakt

Het inpakken van bestek, potten en pannen kunt u het beste de laatste dag inpakken, samen met de spullen die u nog regelmatig nodig heeft. Op de dag dat u verhuist pakt u zaken zoals zeep, shampoo en toiletspullen in.

Wees op tijd voor de verhuizing!

Er zijn spullen die u nog nodig heeft tot op de laatste dag, maar zorg ervoor dat dit niet te veel spullen zijn. Anders krijgt u moeite met het op tijd verhuizen. Kasten en uw garage zijn prima ruimten om als eerste in te pakken. Wanneer u verder geen gebruik maakt van uw garage, dan kunt u deze als opslagruimte van uw verhuisdozen gebruiken.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl