X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Huis, tuin en wonen" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Verhuizing een ramp of een opluchting?

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Marcel50 Marcel50 Auteur op infoyo sinds
30 Oktober 2008


Bekijk het profiel van Marcel50
Datum: 14-10-2010
Auteur: Marcel50
We weten het allemaal wat een verhuizing inhoud. Dozen in huis en klaar maken om in te pakken en netjes op elkaar stapelen om zelf of met de verhuiswagen naar het nieuwe adres te brengen. dat is niet het begin van de stress periode die met de verhuizing ingeluid wordt. Het begint met de administratie en adreswijzigingen. Wie moet wanneer op de hoogte van de op hande zijnde verhuis worden ingelicht. Een afweging die je zelf moet maken en een waar niemand je een advies in kan geven.

Het vervolg van de ramp.

Dus maar zo vroeg mogelijk alle instanties die je via een verhuisbericht aan kan schrijven inlichten is het beste. Maae dan heb je nog een aantal bedrijven die niet in het verhuisbericht zijn opgenomen. Wel die kan je het beste een e-mail sturen. Sucses verzekerd want je kan je bericht volgen door een lees bevestiging te vragen en je krijgt dan een retour bericht van degene die je mail gelezen heeft zodat jij weet dat deze ontvangen is. Dan weer over naar de orde van de dag en inpakken alles wat los en vast zit. Dan kom je ook zaken tegen die je al heel lang niet gezien hebt. Mijn advies niet nadenken maar weggooien, anders neem je het mee naar je nieuwe woning en slaat het daar op om weer niet te gebruiken wat een verspilling van de kostbarew ruimte is. Dan breekt de dag aan dat de verhuiswagen voor rijdt en de dozen en overige huisraad ingeladen wordt.

Het nieuwe adres.

Aangekomen op het nieuwe adres wordt alles uitgeladen en in het nieuwe huis gebracht. De situatie is bijna niet te overzien, overal dozen en spullen die een plekje willen hebben. Waar laat je alles is de wanhoops gedachten die zich meester van je maakt en die je het hoofd moet bieden. In gedachten roep je jezelf toe dat alles goed komt en dat alles wel een plek zal vinden maar de stroom van je eigen goederen gaat maar door en er lijkt geen einde aan te komen. Niet zeuren maar door werken is het devies en je zoekt voor alles een gaatje, als het maar weg is het reorganiseren komt later wel als je de rust hebt terug gevonden. De volgende dag en de eerste post opje nieuwe adres valt op de mat. Ineens wordt je duidelijk dat je in een nieuwe woning woont en de sticker van de post met je nieuwe adres maakt je daarop nog eens attent. Als je uiteindelijk na een aantal dagen de boel op orde hebt en je zit in je eigen luie stoel en je kijkt door de kamer dan realiseer je, je pas ik ben verhuisd. En bovenal ik heb het goed gedaan met de adreswijzigingen en de postverzorging en de verhuis in totaal. De rest tot besluit proficiat met je nieuwe woning.

Reacties op dit artikel
DonnaV, 2010-11-20
( 0 )

Prachtig stuk. Ik ben onderhand al zes keer verhuist en maak me niet meer zo druk.
Maar je geeft goede tips.
Alleen zou ik me wat minder druk maken over die verhuisberichten. Alleen eerst de belangrijkste dingen doorgeven: internet, stroom, water, gas. Voor de rest kun je gewoon de post een aantal maanden door laten sturen. Dan heb je na de verhuizing rustig de tijd om adreswijzigingen door te geven. Met de verhuizing heb je het al druk genoeg.
En vooral: geen paniek.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl