X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

 • Ontvang 5 originele gedichten
 • Volledig gepersonaliseerd
 • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Huis, tuin en wonen" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Kleur in huis

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 12-01-2009
Auteur: AnnaStaal
Als het winters koud is en we het gezellig in huis maken hoort daar ook kleur bij. Andere kleuren in huis kan een bestaande sfeer doorbreken. Niet omdat het bestaande interieur afgedankt moet worden, maar wat kleur kan net dat beetje extra sfeer geven. Enkele mogelijkheden voor extra kleur.

Decoratie in de huiskamer

In de woning kunnen neutrale kleuren de boventoon voeren en kunnen juist accessoires in een afwijkende kleur net dat beetje extra doen. Teveel kleur kan te druk en onrustig maken in een winterperiode, maar naast een neutrale kleurstelling kan een bepaalde kleur in verschillende kleurstellingen het interieur meer sfeer geven.
Denk hier bij aan de verschillende mogelijkheden, zoals:
 • Kaarsen
 • Kaarsenstandaard
 • Kussen
 • Onderzetters
 • Siervoorwerpen
 • Kleden (voor de vloer of de bank)
 • Lampen
 • Vazen
 • Sierschalen

De meeste interieurwinkels hebben een aparte hoek voor dergelijke accessoires en hebben naast een aantal algemene kleuren vaak een aantal specifieke kleuren. Al enige tijd is groen in diverse tinten en diep rood richting kastanjebruin erg in trek. Zwart zie je ook erg veel, maar kijk goed uit met welke kleur je dit combineert. Teveel zwart kan hard overkomen, maar gecombineerd met een warme(re) kleur kan het heel stijlvol zijn.

Decoratie overig

Decoratie overig Veel mensen beperken de extra kleur tot de woonkamer, maar waarom? Voor de keuken zijn er ook voldoende mogelijkheden. Denk hierbij aan de hand- en theedoek in de keuken of de warmtehandschoenen. Een woonkeuken kan met een mooi tafelkleed ook opgevrolijkt worden of kleed de tafel aan met vrolijke placemats. Wie nog iets verder wil gaan kan het tafel zout- en peperstel in een vrolijke kleur neerzetten of een notitiebord aan de muur kan van de gewenste kleur worden voorzien.
Er zijn zelfs magneten voor de koelkast in verschillende kleuren.

Ook de slaapkamer kan met een mooie plaid opgeleukt worden of koop een dekbedset in de gewenste kleur. Kaarsen staan ook altijd erg sfeervol in de slaapkamer en wie geen echte bloemen in de slaapkamer wil, mooie decoratieve houten tulpen in verschillende kleuren in een glazen vaas, kunnen een blikvanger zijn,

Genoeg mogelijkheden voor overige ruimtes in huis, maar bedenk vooraf de kleurstelling. Eenmaal in de interieurwinkels zijn er zoveel mooie dingen te koop, dat je kans loopt met een ratjetoe thuis te komen. Dit naast een lege beurs uiteraard.
Laat de winkel je inspireren, maar niet blindelings kopen. Met wat eigen ideeŽn creŽer je nl. zomaar een eigen unieke sfeer.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl