X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Huis, tuin en wonen" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Mooie foto’s via internet bestellen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Auguri18 Auguri18 Auteur op infoyo sinds
23 Januari 2010


Bekijk het profiel van Auguri18
Datum: 26-04-2010
Auteur: Auguri18
Afgelopen jaar hebben wij diverse mooie vakantiefoto’s gemaakt. In dezelfde periode hebben wij onze woonkamer uitgebouwd en wat is er dan leuker dan een aantal goed gelukte foto’s uitvergroten op posterformaat of op canvas en die aan de muur te hangen?

Foto's op canvas

Foto's op canvas Na enig speurwerk op internet zijn wij op www.pixum.nl gekomen. Deze site biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om foto’s af te laten drukken. Zo kun je de standaardfoto’s uploaden en bestellen, maar ook kun je kiezen voor grote formaten op fotopapier of op canvas. Echt geweldig wat er tegenwoordig mogelijk is.

In onze gedachten staat een canvasfoto met de afmeting 50 bij 60 cm mooi boven onze hoekbank. De foto’s hebben we zelf gemaakt met een ter plekke gekocht toestel van de Aldi. Bij het uploaden wordt je meteen gewaarschuwd als de kwaliteit niet geheel naar wens wordt. Dit gebeurt met behulp van een smiley. Is de smiley rood, dan is het zeker niet aan te raden om de bestelling door te zetten. Is de smiley oranje, dan is de kwaliteit acceptabel, maar zeker niet haarscherp. Bij een groene smiley kun je erop vertrouwen dat de foto geheel naar wens zal worden afgedrukt. In ons geval zien we bij de gewenste afmeting een rode smiley. Helaas!

De reden zit in de camera (Traveller). In het menu van de camera kun je de instellingen op ‘maximaal’ zetten. In veel camera’s wordt dit aangeduid met ‘fotoformaat’ en met ‘kwaliteit’. Selecteer bij fotoformaat bijvoorbeeld dat het geschikt moet zijn om af te drukken op A2-formaat (dit zijn de meeste pixels). Bij kwaliteit is het belangrijk dat je de instelling kiest die past bij een superfijne beeldkwaliteit. Uiteraard is het verder afhankelijk van de mogelijkheden van je camera!

In ons geval moeten we noodgedwongen kiezen voor een afmeting van 30 x 40 cm. We gaan zeker terug naar de plek waar we de mooie foto’s geschoten hebben, want uiteindelijk willen we toch echt graag een groter formaat! Daarnaast kiezen we dan voor een poster op gewoon fotopapier, die we zelf gaan inlijsten.
De aflevering verloopt soepel. Het bedrijf stelt ons keurig op de hoogte van levertijden en komt alle beloftes prima na!

Reacties op dit artikel
Melanie, 2012-02-15
( 0 )

Zo heb ik ook nog een leuke tip voor je!

http://www.tuinposteropmaat.nl, daar maken ze hele mooie tuindoeken van jouw foto's (je kan ook voor een foto uit het assortiment kiezen, maar dat is in jullie geval denk ik minder van toepassing)! Zo'n tuindoek is zoals de naam het zegt voor de tuin, maar zou ook heel goed binnen kunnen hangen!

Ik heb daar ook eens besteld, of eigenlijk meerdere malen. En de service en kwaliteit is top!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl