X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Huis, tuin en wonen" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Een nieuwe vloer met kleef tegels

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Dustria Dustria Auteur op infoyo sinds
23 Augustus 2009


Bekijk het profiel van Dustria
Gerelateerde artikelen Vloerverwarming
Datum: 03-05-2010
Auteur: Dustria
Verschillende type vloeren voor in de woning zijn er in alle maten, kwaliteiten en vormen. Maar sinds vorig jaar kent de verkoop van de kleef tegels een opmars in populariteit. Dit product bied allerlei voordelen die we eens gaan overlopen, maar eerst en vooral, wat zijn kleef tegels?

Een nieuwe vloer, 2mm dik

Een nieuwe vloer, 2mm dik Pvc tegels of stroken zijn niet gemaakt van natuurlijke materialen. Het is een soort geperste plastiek die onderaan voorzien is van lijm, en bovenaan van een print in steen of hout structuur met een afgewerkte top of slijtlaag die een reliŽf bevat voor de echtheid meer te doen uitkomen. Deze zijn niet onderhevig aan vocht of warmte.

Het gemakkelijke aan dit systeem van vloeren leggen is vooral de plaatsing. Zo kan je de stroken in veel gevallen op de bestaande vloer kleven, mits een gladde en vlakke ondergrond. Met vloeren zoals laminaat, parket of steen is natuurlijk wel een goede voorbereiding geen overbodige luxe. Dit kan je verbeteren met een vloer primer, een waterachtige verf die de kleefkracht verhoogd. (moet niet, maar is aan te raden) De stroken zijn, afhankelijk van de prijs en de kwaliteit tussen de 2 a 4 mm dik. En kunnen voor veel toepassingen ideaal op de bestaande vloer gekleefd worden zonder de deuren aan te passen is hoogte of de vloer uit te breken. Ook het plaatsen ervan is gemakkelijker dan u wel zal denken. Deze stroken voeren hard aan, toch zijn ze snel door te snijden. Dit door vooraf een kerf te maken op de strook, waar bijvoorbeeld een hoekje af moet. En vervolgens kan men de strook breken door ze te plooien en te plakken.

Niet onbelangrijk is ook het compacte formaat en het gewicht, Het aantal vierkante meters per pak verschild naargelang de leverancier maar zit op een gemiddelde van 1 a 2 vierkante meter. Het kleine formaat en het gewicht zijn ideaal voor een woning waar je veel trappen moet lopen of een flat. Beeld je maar in dat laminaat veel meer moeite zal kosten om dit te vervoeren.

Tenslotte moet je wel weten voor welke ruimte in huis deze moet dienen. De kwaliteit is uiteraard afhankelijk van de prijs. Deze start meestal rond de 18 a 20 euro de vierkante meter tot al snel 60 euro. Veel hangt af van de dikte van de strook en de slijtlaag. Voor een beginnende living kwaliteit, die meer belopen word dan een slaapkamer, is een 0.25 mm slijtlaag zeker een goede optie. De kleuren en vormen zijn naar hartenlust te kiezen en deze zijn verkrijgbaar bij talloze decoratie winkels die vloeren verkopen.

Reacties op dit artikel
Miranda, 2010-05-03
( 0 )

Wij hebben zo een vloer, niet de goedkoopste optie maar wel waanzinnig sterk als je een beetje kwaliteit kiest. kanttekening bij het artikel is wel dat de ondervloer superstrak moet zijn. Dus kan echt niet zomaar op elke vloer geplakt worden. Ik heb ze ook nog niet met plakstrook gezien. Bij ons was het (betonnen ondervloer) egaliseren, lijmen en dan plakken. Eerste egaliseerlaag voelde gewoon glad maar toen vloer lag zag je dat dat niet zo was. Het bedrijf is toen een nieuwe vloer komen leveren. Weer kamer leeghalen, opnieuw egaliseren en nieuwe vloer erin. Dus ben gewaarschuwd. Maar het resultaat is geweldig en volgens fabrikant 10x sterker als laminaat dus onverslijtbaar. Ligt nu anderhalf jaar en ben er heel blij mee.
Els, 2012-11-09
( 0 )

Waar koop je zo'n kleefvloer?

Ik het appartement gekocht.
Ik heb een witte vloer liggen met zo'n vervelende blinkende laag.
Dus het minste dat daar iets op valt springt daar de glans af.
Kan ik daar zo'n vloer over leggen ?
en wat met de plinten?
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl