X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Huis, tuin en wonen" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Vliesbehang: de oplossing voor uw muren

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Dustria Dustria Auteur op infoyo sinds
23 Augustus 2009


Bekijk het profiel van Dustria
Datum: 04-05-2010
Auteur: Dustria
Een nieuwe trent in wanddecoratie is de laatste jaren ongetwijfeld vlies behang. Sterk en duurzaam, verkrijgbaar in duizend en één motieven, makkelijk te kleven en goed tegen het bestrijden van oneffenheden in de ondergrond. Niets dan voordelen dus!

Geen overtollige lijm, geen knoeiboel

Geen overtollige lijm, geen knoeiboel Niet zo lang geleden haalde we allemaal de behang tafel boven, en was het soms een hele uitdaging je behangpapier mooi recht tegen je muur te kleven zonder lijm achter te laten op alles wat er rond hing. Met de opmars van vliesbehang zijn veel problemen verholpen. Geen inweek tijd, geen emmers water om lijm resten van de plinten te vegen, en geen gevaar voor scheurende panden. De nieuwe ontwikkeling zit hem in een andere samenstelling van de lagen papier. Bovenaan een vinyl laag die gevaren van vocht en vuil goed kan tegenhouden, en onderaan een glasvlies. Handig ook dat je de banen behang niet meer moet in lijmen en dat je niet meer lijm gebruikt dan nodig.

De lijm:


We lijmen de muur in met speciale vlies lijm. In de winkel vinden we verschillende soorten, zo heb je bijvoorbeeld bij Perfax de serie roll on, een doosje met lijm in poedervorm die goed is voor 4 rollen vlies behang, de lijm is ook sterker dan gewone lijm voor traditioneel behangpapier. Een 2de soort is de perfax roll on magic. Die gaat roze kleuren zodat je goed kan zien waar je bent gebleven met je lijm op de muur. Die achteraf natuurlijk weer terug doorzichtig word. Een derde soort is Perfax gel, een vloeibare lijm die je moet verdunnen met water. Snel klaar en zonder klonters in je lijm. Deze laatste is ook toepasbaar voor gewoon behangpapier.

De afwerking:

Door de bovenste vinyl laag is deze goed voor oneffenheden te camoufleren en zelfs voor het papier te overschilderen omdat het papier dikker is. Ook de motieven en structuren zorgen voor een waaier aan mogelijkheden in uw interieur. Is dit behangpapier na enkele jaren toch aan vervanging toe, kan men deze makkelijk terug verwijderen. De samenstelling van verschillende lagen papier zorgt ervoor dat je de bovenste laag kan verwijderen en het overtollige papier kan afsteken met water en een steekmes. Dan terug de oneffenheden zo goed mogelijk bijwerken met een fijne plamuur en deze is weer klaar voor een nieuw vlies behang.


Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl