X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Huis, tuin en wonen" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Kussens en kleden voor de koude wintermaanden

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 29-11-2010
Auteur: AnnaStaal
De koude maanden lenen zich bij uitstek om de woonkamer nog eens wat gezelliger te maken. Enerzijds omdat je meer binnen vertoefd en anderzijds omdat het buiten veeral grijs en grauw is. Warme stoffen doen het goed en zo ook de mooie kussens en kleden die er in alle kleuren en design te koop zijn.

Kussens zijn sfeermakers dat weten we allemaal, maar kussens kunnen een kille bank ook iets zachtsof vrolijks geven. Kussen kunnen bovendien, door goed materiaal en kleurgebruik, een ruimte warmte geven. Waarbij het voordeel is dat je veel kan en mag combineren.

Was het voorheen nog zo dat je kleuren in hetzelfde scala moest combineren of stoffen die enigszins bij elkaar paste. Inmiddels is het zo dat je harige stoffen prima bij gebreide materialen kunt zetten en fluweel bij zijde. Kleuren mogen contrasterend zijn en verschillende nuances van een kleur kunnen prima met verschillende stoffen in een bank gezet worden.

Voor extra warmte kunnen de zachte kleden dienen. Zachte stoffen, soms synthetische en soms van natuurlike matrialen worden gedrappeerd over een bankleuning of over een stoel om in de avonduren lekker de benen of voeten te verwarmen. Het ligt in het oog en dat mag het ook zijn, het zijn allemaal mooie rijke materialen die prima in het zicht mogen liggen.

De wintermaanden zijn bij uitstek geschikt voor diepwarmrode tinten, paars/roodtinten, grijs en zwart en voor de naturelliefhebbers is het roomwit altijd geschikt. Ben je niet goed met kleuren, combineer er dan een zwart of antraciet grijs bij. Het enige nadeel is dat als je loslopende huisdieren hebt de haren in de materialen kunnen gaan hangen. Maar een wasmachine en droger er achteraan ontdoet mooie kussens en kleden van de haren.

Kortoom, maak je woonkamer gezellig met kleden en kussens.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl