X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Huis, tuin en wonen" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Verandering in uw interieur

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Dailycare Dailycare Auteur op infoyo sinds
02 Augustus 2010


Bekijk het profiel van Dailycare
Datum: 18-09-2015
Auteur: Dailycare
Wanneer u het leuk vind om uw woning regelmatig van interieur te veranderen of te herinrichten naar een ander thema, zijn er bepaalde elementen die dit voor u makkelijk maken zonder dat het steeds een enorme hoeveelheid geld kost. Denk na of laat u inspireren door een interieurontwerp te maken waarin al uw wensen en ideeen samenkomen. Hieronder vind u een paar tips over hoe u uw interieur op kan bouwen, zodat niet bij iedere verandering alles opnieuw gedaan hoeft te worden.

Uitstraling

Wilt u de uitstraling van uw woning regelmatig veranderen dan moet u beginnen met een neutrale smaak. U hoeft echt niet alle muren wit en de bank crèmekleurige te houden, u kunt best kiezen uit bruine of groene tinten als u dat wilt, maar vermijd iets te heldere of overheersende kleuren. Blijf uit de buurt van patronen en designs, deze beheersen gelijk de mogelijkheden tot verandering.

Als u de grote dingen zoals meubels, muren en vloeren in neutrale tinten houd, zult u in staat zijn om uw interieur regelmatig te veranderen. Het thema kunt u bepalen door het toevoegen van accessoires zoals tapijten, kussens en kunst aan de muur in de kleuren die u wilt. Een ander handig idee is het kopen van slipcovers voor over banken en stoelen, gewoon een nieuw kussen overtrek en u kunt alles verfraaien en die uitstraling geven die u in gedachten heeft voor het seizoen!

Accessoires

Wanneer u met een neutrale smaak werkt, kunt u op alle mogelijke manieren veranderingen aanbrengen door het vervangen van een aantal fundamentele punten. Bijvoorbeeld kunt u richting de lente uw woonkamer interieur een beetje lichter maken, creme vitrages, geel en groen tinten voor het lentegevoel, gebloemde kussens, een paar andere decoraties of kunst neerzetten en een vaas met verse bloemen voor de geur.

Voor een warme winter look, accentueert u met diep rood, goud en groen in zware stoffen zoals fluweel en chenille's. Probeert u eens een aantal oosterse tapijten op de vloer en olieverfschilderijen aan de muren. Het toevoegen van enkele kandelaars of vuurelementen in de kamer zal helpen om het een gezellige en sfeervolle, intieme uitstraling te geven.

Verlichting

Verlichting zoals kroonluchters, vaste lampen kunnen niet makkelijk worden gewijzigd, maar u kunt wel heel goed uw thema aanpassen aan uw woonkamer interieurontwerp. U kunt alle nieuwe lampen, of gebruikte staande lampen die een neutrale basis hebben een andere plek te geven, afhankelijk van de look maak je gebruik van de schaduwen en het lichteffect. Behoefte aan een frisse look voor de lente, gebruik effen witte tinten voor de lamp. Een safari look met dierenprint, of wat dacht u van een romantische look met roze en licht groene elementen. Probeer een bloemenprint met een aantal franjes en felle kleuren. U zult verbaasd zijn hoe veel het veranderen van de kleuren of plek een lamp kunnen veranderen.

Houd uw woonkamer flexibel en probeer dat u zichzelf niet verplicht om met iets moeilijks te werken, zoals een patroon in een bank of een stoel. Wilt u online kantoorinrichting kopen dan kunt u dit gerust doen. Wees niet bang voor kleur, maar houd het bij accessoires die u toe kunt voegen maar ook weer weg kunt halen. Het kost echt niet veel geld om een nieuwe look te creeeren maar wel een beetje creativiteit.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl