X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Huis, tuin en wonen" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Huur een Homesitter voor als u op reis gaat.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +3 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van Sach Sach Auteur op infoyo sinds
29 Maart 2010


Bekijk het profiel van Sach
Datum: 09-04-2010
Auteur: Sach
Sinds niet lang kennen homesitters heel veel succes. Als je enkele dagen afwezig bent, bewaken ze het huis, geven ze de planten water, de dieren eten en maken ze de brievenbus leegÖ En ze zijn helemaal niet duur.

Wat is een Homesitter ?

Wie met vakantie gaat, moet vooraf heel wat dingen regelen. Of het nu gaat om een verlengd weekend of 3 weken aan het andere eind van de wereld, u kan zich de vraag stellen: "Wie zal voor de dieren zorgen, de tuin onderhouden en het huis bewaken?"

Heel wat mensen geven de sleutels van de brievenbus aan een buur. Dat vormt meestal geen enkel probleem. Maar het is al heel wat minder vanzelfsprekend om ook te vragen de planten elke dag water te geven, het water van de vis tweemaal per week te verversen, de hond uit te laten, de brievenbus leeg te maken en de vuilnisbakken buiten te zetten. Er bestaat een erg eenvoudige formule om al die taken tijdens uw afwezigheid efficiŽnt te laten uitvoeren: de homesitter.

De dieren en de rest ...

"De eerste zorg van onze klanten is het vinden van opvang voor hun dieren. Pas daarna beseffen ze welke bijkomende voordelen het systeem inhoudt", legt de verantwoordelijke van het Belgische agentschap van Homesitting in Waterloo uit. "Wanneer ik met mijn partner 3 weken op vakantie vertrek, kost het ons meer dan 500 euro alleen al om de kat en de hond in een pension onder te brengen", zegt een aanhanger van de formule.

U kan dat natuurlijk allemaal erg informeel oplossen. Meestal zal het u inderdaad weinig moeite kosten om een goede ziel te vinden die uw villa met zwembad tijdens uw afwezigheid wil bewaken als hij gelijktijdig van alle faciliteiten gebruik kan maken. Met de vakantie in aantocht worden er tal van zoekertjes geplaatst, zoals op de site wattedoen.be. Maar u staat wel voor het eeuwige dilemma: kan u de kandidaat-homesitter wel vertrouwen?

De formule wordt steeds vaker aangeboden via georganiseerde netwerken en structuren, die een betere garantie op betrouwbaarheid bieden. Websites brengen vraag en aanbod met elkaar in contact en strijken hier meestal een vergoeding voor op. Voor gepensioneerden, studenten en jonge koppels is het een gedroomde kans om gratis van huis weg te zijn, van een tuin te genieten of een andere streek te verkennen

Senioren als Homesitters

Net zoals de meeste gespecialiseerde agentschappen werkt Homesitting uitsluitend met senioren. "Eenvoudigweg omdat zij het meest beschikbaar en betrouwbaar zijn. Het heeft geen zin een homesitter in dienst te nemen die elke dag van 8 uur tot 18 uur buitenhuis werkt. Veel eigenaars zien het ook niet echt zitten om hun huis toe te vertrouwen aan een echtpaar met kinderen. Ze staan ook vaak weigerachtig tegenover jongeren die dat alles misschien meer als een echte vakantie beschouwen (ze profiteren van het zwembad, van de tuin, nodigen vrienden uit)", zegt de verantwoordelijke van het agentschap van Homesitting.

Uitwisselen

De meeste klanten zoeken een bewaker voor een villa of een huis. Maar ook voor appartementen is er een markt. Aangezien Homesitting in verschillende landen actief is, kunnen mensen ook woningen uitwisselen. "Zo komen Franse gepensioneerden graag op een appartement in Brussel passen om zo de stad te kunnen verkennen. Voor Belgen is het dan weer een voordelige manier om Parijs te bezoeken", vervolgt de verantwoordelijke.

Reacties op dit artikel
Eddy gerets, 2014-01-05
( 0 )

Goede morgen
we kunnen praten op skype eddygerets1
elkaar ontmoeten 0475 87 13 57
Groetjes Eddy
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl