X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Huis, tuin en wonen" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Isoleren met een klein budget

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Gerelateerde artikelen Heldere ramen en glanzende tegels
Datum: 20-09-2010
Auteur: Carina03
De winter is in aantocht en de meeste mensen bibberen al bij het idee. Steeds meer mensen in Nederland leven van een minimaal budget, besparen op de stookkosten kan al een flink stuk schelen.

Zelf aan de slag

Met enkele goedkope materialen kun je al een heel eind komen. Toegegeven het is misschien niet zo mooi of allesbesparend als een professionele isolatie maar elke euro is er een en isoleren zoals het hoort is kostbaar. Alles wat je nodig hebt is een tube kit, glaswol, raamfolie en aluminiumfolie om de grootste kosten te drukken. Het eerste gewin ligt al in het materiaal en de arbeiderskosten. Je hoeft geen kei te zijn om deze handelingen uit te voeren.

De meeste warmte verdwijnt bij alle huizen via het dak, logisch. . . warmte trekt altijd naar boven. De belangrijkste plek voor isoleren is de zolder van het huis. Plaats glaswol tegen de binnenkant van het dak, vastzetten kan met een nietpistool, kleine spijkertjes of bijvoorbeeld dubbelzijdig- of montagetape. Plaats over de glaswol aluminiumfolie en zet ook dit vast, zorg dat de aluminiumfolie de glaswol goed afsluit. Knip raamfolie ruim af, geeft niets en is soms zelfs beter als het over het kozijn valt en op de zolder ziet niemand dat. Blaas de raamfolie met een warme fohn vast op het raam. Pak de kit en controleer goed op kieren, sluit deze af met kit. Als je een ketel op zolder hebt dan voel je al meteen dat de warmte binnenblijft waar hij hoort.

Loop even door je huis

En controleer op kieren, voel langs deuren en ramen of er kou doorheen komt. Kit kieren dicht. Tocht het onder bij deuren dan kun je een tochthond- of kat kopen maar je kunt ook zelf eenvoudig iets maken dat de tocht tegenhoudt, een opgerolde deken doet al precies hetzelfde. De meeste huizen die na 1980 gebouwd zijn hebben al min of meer een isolatie.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl