X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Huis, tuin en wonen" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Verbouwing als een kleine klus.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Marcel50 Marcel50 Auteur op infoyo sinds
30 Oktober 2008


Bekijk het profiel van Marcel50
Datum: 28-10-2010
Auteur: Marcel50
Wel daar is die dan je nieuwe woning. Je hebt hem al bekeken en voor je zelf de mogelijke klussen op een rij gezet met daar achter of je het zelf kan en mag uitvoeren of dat er een aannemer voor moet komen. Behangen, witten en schilderen dat lukt meestal wel maar vakkundig een badkamer renoveren is een heel ander verhaal.

Het begint met opnemen.

Voor de klus zoek je een aannemer uit die de klus op komt nemen en in komt meten zoals dat heet. Aan de hand van de maten en wensen stalt hij dan een materiaal lijst op van de materialen die nodig zijn om de klus te klaren. Er word een prijs afgesproken en de handtekeningen onder de opdracht gezet met wederzijdse instemming. Zo, dat is geregeld denk je dan en kan je op de dag van de uitvoering wachten die ook is afgesproken op basis van levering van de benodigde materialen. Tegels, zand, lijm en voegmiddel alles is aan gedacht en de kleuren die gewenst zijn uitgezocht.

De dag van de uitvoering!

Het is zover de dag dat de badkamer een nieuwe jas gaat krijgen en de monteur komt aan. Deze is in eerste instantie niet blij met wat hij aantreft en vergelijkt zijn bevindingen met zijn opdrachtbon. De tegels die geleverd zijn kloppen niet met de bon kleur en maat wijken af dus zijn verkeerd besteld en hij belt naar zijn werkgever om zijn bevindingen door te geven. Deze komt er achter dat twee bonnen met elkaar verwisseld zijn en geeft aan een en ander zelf te komen herstellen. Tijdens het werk komen nog een aantal onverwachte verrassingen naar voren waar ala minuut een oplossing voor bedacht moet worden. De irritatie bij de monteur stijgt en heeft bij de opdrachtgever al het kookpunt benaderd want alles was tot in detail besproken. Nu kan ik een heel lang verhaal schrijven over alles dat verkeerd ging tijdens de klus maar dat ben ik denk ik volgende week nog bezig. Uiteindelijk komen de juiste materialen en word de klus tot een eind gebracht.

De Oplevering.

Dan is het tijd voor de oplevering van het uitgevoerde werk dat veel te veel tijd in beslag heeft genomen en de planning ver heeft overschreden. Tijdens de oplevering blijken de verkeerde kleur tegels tegen de muur te zitten met een verkeerde kleur voeg en is de vloer in tegenstelling tot de afspraken geen twee maar acht centimeter omhoog gekomen door de nieuwe douche put die niet diep genoeg ingehakt kon worden. Kortom een hoop geld en een afwerking van de opdracht die niet is wat er van verwacht werd. Onderling zijn we later toch tot een passende oplossing gekomen voor de gerezen problemen en is een en ander naar wens aangepast en of hersteld. Maar blijft de vraag waaom de opdracht niet in een keer gelijk goed uitgevoerd kon worden? Luisteren we niet meer naar elkaar of praten we zo slecht en onduidelijk. Een ding weet ik zeker en dat is dat ik me meerdere malen zal bedenken eer er weer een klus naar een aannemer gaat.

Reacties op dit artikel
Jordyyyy, 2012-10-10
( 0 )

ik weet niet hoe je reclamen moet maken!!!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl