X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Huis, tuin en wonen" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Een nieuwe badkamer deel 1

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Sjax Sjax Auteur op infoyo sinds
12 Januari 2010


Bekijk het profiel van Sjax
Datum: 31-10-2010
Auteur: Sjax
Mijn badkamer is hard aan vernieuwing toe. Ik laat jullie meegenieten(?) van alles wat daarbij komt kijken. Vandaag deel 1.

De badkamer

Ik woon nu 13 jaar in  mijn huis. Toen ik het kocht vond de makelaar al dat de badkamer aan vernieuwing toe was. De tegels waren erg simpel en bovendien ook nog ietwat scheef getegeld. Bovendien moet je in de badkuip staan als je wilt douchen. Ook was de badkamer niet luxe genoeg vlg de makelaar. Ik vond het echter een prima functionele badkamer en had wel wat anders aan mijn hoofd dan direct een nog functionerende badkamer te gaan verbouwen. Er moest eerst weer wat geld gespaard worden en er waren in huis nog wel andere dingen om op te knappen.

Dus heb ik in de jaren die volgden eerst de cv vervangen, de kozijnen laten schilderen en in de tuin een grote kattenren laten bouwen. Vervolgens moest er een nieuw dak op de carport en schuur, een nieuwe schutting in de tuin en het tuinhuisje dat ik samen met de buren deelde is tegen de grond gegaan.
Ik heb vervolgens nieuwe stenen laten leggen onder de carport en het houtwerk van de carport laten verven. Inmiddels waren ook de kozijnen en de voordeur en schuurdeur vervangen voor kunststof exemplaren.
In huis heb ik nieuwe radiatoren met nieuwe leidingen en nieuwe binnendeuren laten plaatsen.
(Als je dit zo leest word je er al moe van en niet rijker)

Nu is het dus tijd voor de badkamer.
Ik ben  begonnen met het opmeten van de badkamer en het maken van een idee voor de indeling. De badkamer bleek een kubus te zijn van 2,3x 2,3 x 2,3 m. Dat is niet echt groot, maar het zijn gelukkig allemaal rechte muren.

Vervolgens ben ik gaan opschrijven wat ik allemaal wel en niet wilde in de badkamer. Dat ik geen nieuw bad wilde was al snel duidelijk. Ik ga niet in bad en het is dus een enorme sta in de weg. Het uiteindelijke ontwerp was na een aantal weken klaar. In die tijd heb ik steeds nieuwe ideen opgeschreven of weer doorgekrast.
Collega's raadde mij aan om voor de nodige inpsiratie naar badkamerspeciaalzaken te gaan. Ik heb dat echter niet gedaan. Ten eerste omdat ik vind dat ik zelf wel een ontwerp kan maken van een badkamer en ten tweede omdat ik vind dat de meeste badkamers veels te luxe zijn met designradiatoren, vloerverwarming, dure tegels en inbouwzaken. Ik wilde een originele badkamer die echt van mij zou zijn. Bovendien vind ik het personeel in zo'n zaak vaak opdringerig. Je kan dan niet op je gemak rondkijken. Ook kost het veel tijd om langs een aantal zaken te gaan en ik heb wel betere dingen te doen met mijn tijd (lezen of saxofoon spelen bijvoorbeeld.)

Met het ontwerp wat ik nu heb ben ik tevreden. Nu op zoek naar winkels waar ik de spullen kan kopen.

Lees hier verder over in deel 2 van mijn badkamerverbouwing.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl