X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Huis, tuin en wonen" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Heldere ramen en glanzende tegels

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carina03 Carina03 Auteur op infoyo sinds
17 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Carina03
Gerelateerde artikelen Isoleren met een klein budget
Datum: 21-09-2010
Auteur: Carina03
Waarom lukt het sommige mensen wel terwijl anderen altijd strepen of vervelende vlekjes blijven zien, zelfs na een grondige poetsbeurt, wat doe je dan verkeerd?

Het materiaal

Niet iedereen is gezegend met een glanzend resultaat na een paar uur zwoegen. De oorzaak is vaak terug te vinden in het materiaal. Klinkt raar want een spons is toch een spons en hij komt toch uit het sop? Nee, een spons zuigt niet alleen water maar ook vet en vuil op. Doe de spons na een poetsbeurt met de rest van de was mee in de machine. Vooral vet en nicotine zijn funest voor een glanzend resultaat. Gebruik je een raamwisser maak dan ook deze goed vetvrij, doe hem mee in de wasmachine of reinig de wisser met ammoniak of terpentine, hetzelfde verhaal geldt voor de zeem. Wist je dat je als je een raamwisser gebruikt het beste kunt nadrogen tegen de strepen met wederom een SCHONE theedoek?

Schoonmaakmiddelen

Kies het goede schoonmaakmiddel uit. Wat geschikt is voor ramen kan minder geschikt zijn voor de badkamer en andersom. Op de muren van een badkamer kan kalkafzetting ontstaan. Het beste is, dit te voorkomen door van het begin af aan de tegels droog te trekken na het douchen. Er zijn speciale badkamermiddelen hiervoor in de handel maar vaak werken deze niet zoals je had verwacht. Grootmoeders middeltjes blijken nog altijd beter te werken en zijn bovendien goedkoper. Een heldere badkamer, afhankelijk van de kalkgraad die op de tegels zit, sopje met soda, schoonmaakazijn en soms zelfs schuren met zout. Als de tegeltjes al zover beschadigd zijn dat het glazuur is bekrast dan valt er nog weinig anders te doen dan nieuwe tegeltjes of met speciale hiervoor bestemde verf behandelen. De ramen kun je het beste schoonmaken met vetvrije middelen, dus GEEN lekker sopje hier. Doe een scheut schoonmaakazijn in het water, warm water met ui kan ook werken. Behandel je raam de eerste keer dat je dit gaat doen eerst met pure ammoniak om oude vetlagen eraf te halen.

Nog een tip voor de winter: Als je de raam hebt gedaan en hij is glanzend schoon doe er dan raamfolie over aan de binnenkant. Het stoken en meer binnenleven veroorzaken sneller vuile ramen, raamfolie is niet duur, gemakkelijk aan te brengen met warme lucht zoals fohn of andersom aangesloten stofzuigerslang en werkt bovendien isolerend. Het schoonmaken is dan een kwestie van even een nieuw velletje aanbrengen.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl