X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Huis, tuin en wonen" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Renoveren zonder verbouwen.

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van ecostuc ecostuc Auteur op infoyo sinds
06 April 2011


Bekijk het profiel van ecostuc
Datum: 19-07-2016
Auteur: Ecostuc
Met Decocement / Microcement is renoveren mogelijk zonder te verbouwen, dit lijkt een loze kreet maar voldoet volledig aan de waarheid.

Renoveren zonder de ellende van breekwerk

Decocement / Microcement maakt het mogelijk.
Decocement / Microcement is een minerale zeer fijne grondstof met emulsie aangemaakt en met kleurstof toevoeging. Dit materiaal hecht op vrijwel elke ondergrond en vormt een naadloze en vloeistofdichte wand of vloer afwerking met een breed scala aan decoren en kleuren.

shade sails als afwerking van uw tuin

Op zoek naar shade sails om uw tuin mee af te werken? Shade sails zijn prachtig om uw tuin om te toveren tot een ware extra living room. U kunt shade sails laten plaatsen in uw eigen huis, maar ook in uw vakantiehuisje in bijvoorbeeld Marbella. Zowel in Marbella als in Malaga vindt u de mooiste shade sails ter wereld. shade sails in Malaga zijn dan ook niet meer weg te denken.

Decocement / Microcement is een uniek afwerkproduct.

Decocement / Microcement wordt met de hand (met een spaan of slicht) aangebracht en is daardoor voor elk project volledig uniek qua uitstraling en afwerking. Er kan gekozen worden voor gepolijste afwerking of juist een afwerking met iets meer reliŽf; de spaanslagen blijven dan zichtbaar en vormen het zgn betonlook effect. De wanden en vloeren kunnen in glans of in matte uitvoering worden afgewerkt met zowel Poly urethaan als met andere hiervoor geeigende coatings, voor wanden kan ook worden gekozen voor een afwerking met was.

Zelfs tafelbladen en aanrechtbladen kunnen uitstekend worden afgewerkt met Decocement / Microcement doordat het product naadloos en volledig vloeistofdicht is. Qua onderhoud hoeft u met Decocement / Microcement ook geen zorgen te hebben; de afgewerkte oppervlakken zijn dermate hard dat beschadiging vrijwel niet voorkomt en vuil geen kans heeft, u kunt Decocement / Microcement dan ook als terrasvloer of werkplaatsvloer inzetten zonder u zorgen te maken over de duurzaamheid.
Laat uw fantasie de vrije loop met Decocement / Microcement. Bron:- Eco stuc is de oplossing voor een naadloze wandafwerking en vloerafwerking in betonlook.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl