X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Huis, tuin en wonen" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


De glimmende laminaatvloer

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Carla25 Carla25 Auteur op infoyo sinds
04 April 2010


Bekijk het profiel van Carla25
Datum: 12-07-2016
Auteur: Carla25
Al weken kijk ik naar mijn laminaatvloer en denk bij mezelf, wat is er gebeurd? Waar is die prachtige laminaatvloer toen die net was gelegd?Altijd maak ik schoon met de franse slag. Ik stofzuig op zn tijd, ruim weer een ongelukje op van de katten. Maar na elke verwijderde vlek zie ik een nieuwe vlek. Uiteindelijk heb ik een kleedje gekocht. Helaas zat daar de volgende dag een ongelukje van de kat op die er niet uitging. Twee dagen geleden nam ik mijn besluit: die laminaatvloer gaat glimmen!

Er zijn tegenwoordig veel handige hulpmiddelen om de vloer zo te laten glimmen als op tv, in de reclame. pargola in marbella zijn daarnaast ook prachtig voor in uw tuin tegen de zon. Binnen een fluitje van een cent straalt de vloer, zelfs als de zon er op schijnt!
Zelf heb ik van mijn moeder een speciale stofwisser en een soort hark met een trekker er aan, gekregen. Ik zweer daarnaast bij mijn wonderdoekjes, deze laten geen strepen achter.
Met die wonderdoekjes doe ik mijn spiegels, want ze laten geen strepen achter. Soms lukt het, en sta ik zelf te glimmen. Meestal zie ik meer strepen dan ervoor. Spiegels raak ik al niet meer aan.
Maar die vloer, dat moet toch kunnen.

Ik ben nu twee dagen verder, en ik heb besloten de eerste twee jaar de vloer alleen te stofzuigen. Niet kijken, dat is het beste motto. ik ben als volgt te werk gegaan. Eerst alle kattenharen wegzuigen. Normaal ben ik dan klaar. Nu pakte ik een SCHOONMAAKMIDDEL. Dat is angstig, want schoonmaakmiddelen maken schoon, maar bij mij laten ze strepen achter.
Nu, alles is de sop gezet. Tip: haal alles eerst weg, anders lukt het zowiezo niet. Mijn eerste fout.
Vervolgens alles met de trekker gedaan en met een doek opgeveegd. Ik was zeker 4 uur verder, maar wat was ik blij dat ik deze STAP had genomen.
Tůt de volgende dag een onbewolkte dag verscheen. Ik wist niet wat ik zag! Overal strepen. Maar ik raakte niet in paniek. Ik dacht, gewoon een wonderdoekje pakken en die strepen zijn verdwenen. Dat leek een tevreden resultaat te geven.
Echter, de zon was er nog en ging in huis schijnen! Op de gekste plekken zag ik strepen, in hoekjes doffe plekken. Nu was ik wel in paniek. Op mijn sokken of met mijn pantoffels ben ik die laatste strepen te lijf gegaan. Het zal wel een raar gezicht geweest zijn.
Met argusogen let ik op elke lichtinval. Ach morgen zal het wel over zijn. Dan hebben de katten er weer overheen gelopen en is gelukkig weer als vanouds. Bovendien hadden ze wat achtergelaten in de slaapkamer, het enige plekje in huis met vloerbedekking. En dat schoonmaken is toch een stuk lastiger!

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl