X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Huis, tuin en wonen" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Lente! Gooi je ramen en deuren maar open!

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van PeterBee PeterBee Auteur op infoyo sinds
11 Maart 2009


Bekijk het profiel van PeterBee
Datum: 30-03-2009
Auteur: PeterBee
De lente is begonnen en de temperaturen lopen weer op. Het is dus tijd om de bloemetjes buiten te zetten: tijd om lekker buiten te leven.

Extra dimensie

In de winter is het huis vaak te klein maar zodra de lentezon weer gaat schijnen, kan de buitendeur open en krijgt het huis er weer een extra dimensie bij. Een ruimtelijk gevoel waar je gebruik van kunt maken: het is helemaal in om van je balkon, terras of tuin een extra kamer te maken. Een buitenkamer om lekker in te ontspannen, te werken, te eten en te luieren. Je kunt deze ruimte net zo mooi inrichten als het interieur in huis. Met gezellige verlichting, comfortabel meubilair en de mooiste accessoires. Alle ingrediŽnten voor binnen zijn tegenwoordig ook voor buiten verkrijgbaar. Zo zijn er buitenspiegels, vazen voor aan de buitenmuur, gezellige haarden, waterbestendige zitzakken, tuinposters en ga zo maar door. Tuinmeubilair is er in alle soorten en kwaliteiten. Om rechtop een mooi boek in te lezen of om lekker languit in te loungen. Met een terrasverwarming kun je de tijd die je in je nieuwe interieur doorbrengt nog eens extra verlengen.

Vakantiegevoel

Waar vroeger een barbecue alleen op feestjes uit de schuur werd gehaald, heeft deze in het nieuwe buitenleven de rol van de keuken overgenomen. Barbecuen is zo niets anders dan gezellig buiten koken. Er zijn prachtige design barbecues te koop. En er zijn zelfs complete buitenkeukens verkrijgbaar. Lekker relaxen, lekker genieten, lekker eten en lekker natafelen: het ultieme vakantiegevoel op je eigen terras!

Reacties op dit artikel
Tilo, 2009-03-31
( 0 )

Wij hebben een veranda (overkapping) en genieten al vanaf de eerste zonnestralen. Zo gauw er een beetje zon is kunnen we al heerlijk buiten zitten. In februari konden we alweer af en toe buiten zitten. Het is echt een verrijking van je tuin!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl