X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Huis, tuin en wonen" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Het effect van Feng Shui

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Slatius Slatius Auteur op infoyo sinds
24 November 2009


Bekijk het profiel van Slatius
Datum: 30-11-2009
Auteur: Slatius
Feng Shui is in Nederland vooral bekend als interieurtoepassing. En dat is jammer als je bedenkt dat Feng Shui in de eerste plaats een vorm is van Ruimtelijke Ordening. Het grootste effect van Feng Shui komt van de ruimte om ons heen, de stad waarin we wonen en de locatie van ons huis.

Wat is Feng Shui?

Feng Shui is een duizenden jaren oude Chinese filosofie gericht op het creŽren van harmonie in woon- en werkomgeving. Het idee daarachter is dat een harmonieus ingerichte leefruimte ons welzijn bevordert. Feng Shui heeft een gunstige invloed op uw gezondheid en uw energie. Bovendien kan Feng Shui balans op de werkvloer en zakelijk succes brengen.

De omgeving voedt het huis, het huis voedt de mens.

Je kunt nog zoín prachtig huis hebben, dat mooi is ingericht; de omgeving bepaalt hoe de energie op je huis afkomt. Gunstige omgevingsfactoren zijn dan ook heel belangrijk voor een goede energiestroom.
Een drukke weg bijvoorbeeld levert onrust op en een hoog gebouw in de buurt kan als bedreigend worden ervaren. Een scherpe hoek of een ander puntig element die op een gebouw gericht is, stuurt negatieve energie (Sha Qi) naar dit gebouw en moet hoe dan ook vermeden worden. Het is zaak om eerst deze factoren te onderzoeken voordat we binnen gaan kijken.
Het effect van een giftige pijl in de richting je huis wordt namelijk niet verholpen door een kleurtje op de muur van de slaapkamer.

Feng Shui-consult
Bij een Feng Shui-consult zal er in de eerste plaats gekeken worden naar de omgevingsfactoren. Vervolgens worden de goede en minder goede plekken van de woning in kaart gebracht. Met behulp van de technieken van Feng Shui kan een woning beter in balans worden gebracht, mits er geen storende factoren meer aanwezig zijn in de (directe) omgeving.

Het effect van Feng Shui
Na een Feng Shui- consult zult u merken dat uw thuisgevoel versterkt is, dat u zich rustiger voelt en beter slaapt, of dat u met meer plezier op uw werk zit en u zich beter kunt concentreren.
Voor bedrijven geldt dat inrichting en architectuur volgens Feng Shui- richtlijnen het bedrijfsimago versterkt en bijdraagt aan een ontspannen werksfeer. En indirect heeft dit natuurlijk een gunstige uitwerking op de bedrijfsresultaten!


Neem voor meer informatie contact op met Slatius Feng Shui, telefoon: 0345-786410 of kijk op de website: www.slatiusfengshui.nl

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl