X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Huis, tuin en wonen" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Woonoverlast en de gezondheid

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+3
  Goed artikel ( +3 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 20-08-2010
Auteur: Tane
Eén op de drie Nederlanders heeft te maken gehad met ernstige woonoverlast. Woonoverlast betreft overlast van buren zoals geluidsoverlast, stankoverlast, vervuiling en intimidatie. Maar ook blokkering van de vluchtweg en overbewoning kunnen voor woonoverlast zorgen.

Woonoverlast in de Randstad

Nederland is één van de meest dichtbevolkte landen ter wereld. Mensen wonen in Nederland dus dicht op elkaar. De stad binnen Nederland die het meest dichtbevolkt is, is Den Haag. De overige grote steden binnen de Randstad volgen Den Haag op de voet. De meeste meldingen van woonoverlast worden gedaan binnen de Randstad.

Woonoverlast in Nederland

Al deze inwoners die dicht op elkaar wonen, hebben zo hun eigen gewoonten, normen en waarden. De één vindt het leuk om lekker culinair te koken, de ander rookt graag een sigaret in de tuin en weer een ander maakt graag muziek. Maar wat prettig kan zijn voor de ene persoon, kan voor de andere persoon een ware hel zijn. In het geval dat je op enigerlei wijze last hebt van de buren, dan spreken we van woonoverlast. Soms heb je af en toe last van buren. Maar er zijn in Nederland ook mensen die extreme woonoverlast ervaren. Men kan hierbij denken aan iedere nacht in herrie de herrie zitten, intimidatie en ernstige stankoverlast.

Woonoverlast en de gezondheid

Structurele woonoverlast heeft invloed op de gezondheid. Woonoverlast zorgt ervoor dat mensen zich niet meer veilig in hun eigen huis voelen. Ze kunnen zelfs vervreemden van hun eigen huis. Tevens zorgt woonoverlast voor stress en concentratieproblemen. Vooral bij geluidsoverlast ontstaan er op termijn ook psychiatrische problemen zoals angststoornissen en depressieve gedachten.

Reacties op dit artikel
Jan v tricht, 2010-08-25
( +1 )

Ja , stank overlast, ik rook 60 sjakkies per dag, sinds mijn vrouwtje gestorven is door medisch falen!!!
Wat is stank overlast,?
Het reukoffer de wierrook in de bijbel staat voor gebeden, rechtvaardig en zuiver, wie stemt krijgt wat hem toekomt, wat men zaait zal men oogsten!!!
mijn vrouuwtje stikte haast door de motor van de buren die in de steeg stond warm te draaien, of door de gloor en formaline die de andere buren ( wietkwekers ) gebuikten om de hondenstront van weken, af te weken van hun stoeppie!!!
Dan heb ik het over auttochtone asoos, tokkies, die direct klaar staan met hun rechten, de drie kleur in hun vaandel hebben, mij aanklaagen omdat mijn heg over de stoep hangt met regen, zij mijn parkeer plaats willen toeëigenen, ik hun onkruid wiedt!!!
Mijn vrouuwtje stikte van hun babeque, hun brandhout stoken, voor plezier!!!
Van misdadigrs aan de overkant die hout stookte in plaats van gas, vanwege hun misdadig zwarte inkomens besparingen!!!
Als je eigen kinderen dodelijk zijn voor hun moeder, wie zal dan klagen over stankoverlast, beklaag wat u gestemd heeft, wat u zaait zult uw oogsten, geen softe vragen , maar harde stelling nemen, vervloekt is ieder die een andere leerr brengt, zegt Paulus in Galaten, lees en leer, anders zal God u en het land verlaten!!!
Dat geld voor het hele nederlandse volk, dom stemmen is corruptie steunen, klaag niet en draag en bid om de kracht van God!!!!
Lafheid verdiendt geen steun, God zegt, "was je maar koud, of was je maar warm, maar omdat je lauw ben, spuug Ik je uit!!!
Wij die stemmen, laten de corruptie toe, dus de moslims die onze cultuur bederven, vervloekt is hij die een andere leer brengt dan die van Paulus in deze tijd, de volkomen Genade, ( galaten brief), laat het niet toe, of zeur niet!!!
www.tri-ichtus.nl


Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl